ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ – Μαρίνος: Σύγχρονος και ασφαλής αθλητικός χώρος – Δήμος Πηνειού

Share:

Υπεγράφη η Δημόσια Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Γηπέδου Περιοχής Θινών ΔΚ Βαρθολομιού Δήμου Πηνειού».
Η Σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου και της αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης «Κων. Τζελέπης».
Οι παρεμβάσεις εντός του Δημοτικού Σταδίου Βαρθολομιού έχουν στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου των κερκίδων με την στέγασή τους «ώστε να καταστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής αθλητικός χώρος για αθλούμενους, αθλητικά σωματεία αλλά και πολίτες», όπως τόνισε ο Δήμαρχος.
Τις προσεχείς ημέρες ξεκινά η κατασκευή του έργου, που θα αφορά μονόριχτο μεταλλικό στέγαστρο διαστάσεων (28Χ9 μέτρα) το οποίο θα στεγάζει τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Ως προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται το διάστημα των τεσσάρων μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 71.646 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ της Περιφέρειας ΔΕ.


Πηγή

The post ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ – Μαρίνος: Σύγχρονος και ασφαλής αθλητικός χώρος – Δήμος Πηνειού appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Εμβόλια: Μίση δόση Moderna για όσους κάνουν τρίτη δόση

Next Article

Πρόσκληση 82ης Συνεδρίασης Ο.Ε. για τις 19-11-2021 – Δήμος Φυλής

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ               …