Ομόφωνο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου για την απώλεια του Γ. Παππά

Τη θλίψη τους για την απώλεια του πρώην Περιφερειακού Συμβούλου, Γεωργίου Παππά, εκφράζουν ο Περιφερειάρχης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, μετά από έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίασή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, ομόφωνα εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

«Ο Περιφερειάρχης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, πληροφορούμενοι την απώλεια του Γεωργίου Παππά, πρώην Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Ελλάδας, εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την αδόκητη απώλεια.

Ο Γεώργιος Παππάς, υπήρξε πρότυπο ενεργού πολίτη καθώς σε όλη τη διάρκεια του βίου του υπηρέτησε την τοπική κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας από διάφορες θέσεις, ενώ παράλληλα υπήρξε και ένας μεγάλος αθλητής, αλλά και ένας σπουδαίος εκπαιδευτικός. Οι χιλιάδες άνθρωποι που τον γνώρισαν στους αγωνιστικούς χώρους, στις εκπαιδευτικές μονάδες και στα αυτοδιοικητικά όργανα, θα τον θυμούνται πάντοτε με αγάπη και εκτίμηση.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας:

Εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.

Θα εκπροσωπηθεί από μέλη του κατά την εξόδιο ακολουθία.»

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ανακοίνωση διαγωνισμού προσλήψεων παγιδοθετών δακοκτονίας 2022 ΔΑΟΚ Αιτωλ/νίας. Υποβολή αιτήσεων από Τρίτη 17/5/2022 μέχρι και Πέμπτη 26/5/2022.

Next Article

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε. ΑΡΙΘΜ.41 Ν.ΗΛΕΙΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες TaxisNet λόγω των τακτικών εργασιών…