Αρτηριακή πίεση: Μείωση με τα σούπερ αντιοξειδωτικά τρόφιμα

Share:

Διεθνής ομάδα επιστημόνων στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαιώνει ότι μία διατροφή πλούσια στις αντιοξειδωτικές ουσίες φλαβονόλες, τις οποίες μπορούμε να βρούμε σε ένα ευρύ φάσμα φυσικών τροφίμων και ροφημάτων, με κυριότερους εκπροσώπους το τσάι, τα μήλα, το κακάο και τα μούρα, έχει τη δύναμη να μειώσει την αρτηριακή πίεση. Η σχετική μελέτη δημοσιεύεται στο Scientific Reports και υπογράφεται από […]

The post Αρτηριακή πίεση: Μείωση με τα σούπερ αντιοξειδωτικά τρόφιμα appeared first on Aftodioikisi.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στο “Νοιάζομαι”

Next Article

ΟΑΕΔ: Παράταση αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη, 24 Ιουνίου και ώρα 23:59, η…