ΑΔΜΗΕ: Κρίσιμη παραμένει η φωτιά για την ηλεκτροδότηση- Ποια μέτρα έχει λάβει

Share:

Στις περιοχές που πλήττονται από την πυρκαγιά, στις οποίες έχουν εφαρμοστεί σχέδια εκκένωσης από χθες, εντοπίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αυτήν την ώρα.

Ωστόσο η κατάσταση για το δίκτυο ηλεκτροδότησης παραμένει κρίσιμη όσο η φωτιά απειλεί σημαντικές εγκαταστάσεις του ΑΔΜΗΕ από τις οποίες εξαρτάται η ασφαλής τροφοδοσία της Αττικής.

Χωρίς ρεύμα, λόγω της καταστροφής του δικτύου από τις πυρκαγιές, ήταν το πρωί της Παρασκευής η Ιπποκράτειος πολιτεία, τμήμα της Μαλακάσας, των Αφιδνών, του Αγίου Στεφάνου, ένα τμήμα στο Πολυδένδρι, το αντλιοστάσιο Κρυονερίου και τα βασιλικά κτήματα Τατοΐου.

Αντίστοιχα στην Εύβοια οι διακοπές είναι στις περιοχές Κεχριές, Λίμνη, Δάφνη, Μουρτιάς, Σηπιάδα, Χρόνια ενώ στην Πελοπόννησο σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί.

Στην Αττική η προσπάθεια που έγινε να προστατευθούν οι βασικές υποδομές (Κέντρο Υπερυψυλής Τάσης Αγ.Στεφάνου), από το οποίο εξαρτάται η ασφαλής ηλεκτροδότηση της πρωτεύουσας απέδωσε χθες, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί η εφαρμογή του προγράμματος κυλιόμενων διακοπών στην ηλεκτροδότηση προκειμένου να αποφευχθεί γενική διακοπή. Ωστόσο η σημερινή ημέρα, με τα υψηλά φορτία λόγω της ζέστης και τις συνεχιζόμενες πυρκαγιές παραμένει δύσκολη. Χθες βγήκαν εκτός λειτουργίας για αρκετές ώρες η Γραμμή Μεταφοράς Λάρυμνας (400kV) και η ΓΜ Οινοφύτων (150kV) οι οποίες ωστόσο επανήλθαν σε λειτουργία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το άρθρο ΑΔΜΗΕ: Κρίσιμη παραμένει η φωτιά για την ηλεκτροδότηση- Ποια μέτρα έχει λάβει εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Λαμίας λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στις Αφίδνες

Next Article

Ο Δήμος Σαρωνικού δίπλα στους πυρόπληκτους της Βόρειας Αττικής, της Εύβοιας και της Ηλείας και όλων των πληγεισών περιοχών

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο Δήμος Σαρωνικού εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή του στους κατοίκους…