Αλλαγές αντιδημάρχων-προέδρων στον Δήμο Αθηναίων

Share:

Σε «ανασχηματισμό» της δημοτικής Αρχής του, προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε ό,τι αφορά τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των Νομικών Προσώπων του δήμου. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο Ελευθέριος Σκιαδάς, ο οποίος παράλληλα θα είναι και πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος του Δήμου Αθηναίων.

Οι αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν, με θητεία από 1/9/2021 έως 31/8/2022, είναι οι: Χρήστος Τεντόμας, Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου, Ευγένιος (Σάκης) Κολλάτος, Ηλεκτροφωτισμού, Ενεργειακής Αναβάθμισης και Πολιτικής Προστασίας, Νικόλαος Αβραμίδης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Βασίλειος-Φοίβος Αξιώτης, Αστικών και Κτιριακών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως, Εμμανουήλ Καλαμπόκας, Υγείας και Δημοτικών Ιατρείων, Αικατερίνη Γκαγκάκη, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νικόλαος Βαφειάδης, Ψηφιακής Μετάβασης και Παιδείας, Βασίλειος Κορομάντζος, Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων, ‘Αννα Ροκοφύλλου, Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας και Γρηγόρης Λέων, Δημοτικής Περιουσίας και Δόμησης.

Επίσης, προτείνονται οι εξής για πρόεδροι στα Νομικά Πρόσωπα του δήμου: Στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, η Νίκη Αραμπατζή. Στην Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, η Αλεξία Έβερτ. Στην Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης & Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων, ο Γιώργος Αποστολόπουλος. Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, η Μελίνα Δασκαλάκη. Στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, η Αγγελή Λυκούδη Δήμητρα-Ινέζ και στη Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Αθήνα (ΔΕΡΑ 9,84), η Πόπη Δομάζου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ανακοίνωση αναφορικά με την μετάβαση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Σλοβενία (2-3 Σεπτεμβρίου 2021)

Next Article

Επιδόθηκαν τα πρώτα φύλλα αναστολής σε υγειονομικούς – Απέρριψε το ΣτΕ την προσφυγή της ΠΟΕΔΗΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο νέος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αλλά και ο υπουργός…