Άλμα με αλεξίπτωτο από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ (video)

Share:

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πραγματοποίησε άλμα με αλεξίπτωτο από Σινούκ, μαζί με τις «σκιές» της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη άσκηση των ειδικών δυνάμεων με ΗΑΕ, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε Θαλάσσιο Άλμα Στατικού Ιμάντα από Ελικόπτερο Chinook CH-47D και στη συνέχεια σε δραστηριότητες Υποβρυχίων Καταστροφέων, μαζί με τους Διοικητές και προσωπικό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ (ΔΕΠ/ΓΕΕΘΑ), στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου, χθες Τρίτη.

Στην συνέχεια, επισκέφθηκε τις Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων που εδρεύουν στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ», ενημερώθηκε για την εξέλιξη της Τετραμερούς Άσκησης «HERCULES-21» που λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και συμμετέχουν σε αυτήν Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων από την Ελλάδα, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος έδωσε κατευθύνσεις για την διεξαγωγή της Ημέρας Διακεκριμένων Επισκεπτών (ΗΔΕ-DV DAY) που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στην οποία έχουν προσκληθεί Πρέσβεις και ΑΚΑΜ τόσο των συμμετεχουσών όσο και άλλων φίλων και σύμμαχων Χωρών. Παρόντες ήταν ο Διοικητής της ΔΕΠ/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας και ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της ΔΕΠ Υποστράτηγος Προκόπιος Μαυραγάνης.

Δείτε το άλμα που έκανε ο Κωνσταντίνος Φλώρος

 

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Συνέντευξη Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Σμυρλή, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» και στους δημ/φους Κ. Παπαχλιμίντζο και Χρ. Βίδου (22.09.2021)

Next Article

Στο Οlive Οκτωβρίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
80 συνταγές με πρωταγωνίστριες τις πατάτες! Διαβάστε όλο το Άρθρο……