Άνοιξε η Αττική Οδός – Χωρίς διόδια μέχρι τις 30 Ιανουαρίου

Share:

Ανοιχτή είναι πλέον η Αττική Οδός από τις 08:00 καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραχώρησης έχουν τεθεί σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Οι διελεύσεις θα πραγματοποιούνται άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων.

Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα.

Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

Το άρθρο Άνοιξε η Αττική Οδός – Χωρίς διόδια μέχρι τις 30 Ιανουαρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή -Τι λέει ο Πλεύρης για τα θανάτους-κρούσματα

Next Article

Ποιες συμμαχίες έχουν δημιουργήσει οι κατασκευαστικοί όμιλοι στα μεγάλα έργα της χώρας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Μεγάλες συμμαχίες έχουν δημιουργήσει οι διαγωνισμοί νέων μεγάλων έργων και…