Αργυρούπολη-Ελληνικό: Ξεκινούν συνδέσεις ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης

Share:

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός του έργου “Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων 2023-25”. Το έργο αφορά στην τμηματική κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων για την σύνδεση διάφορων ακινήτων με το κεντρικό δίκτυο ακαθάρτων σε διάφορους δρόμους του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης (διάρκειας 2 ετών), για τα οποία έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τους ιδιοκτήτες τους, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου. Η σύμβαση έχει προϋπολογισμό 121.000 ευρώ (αξία με ΦΠΑ) και θα έχει διάρκεια 24 μήνες (2 χρόνια) από την ημερομηνία υπογραφής. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι στις 07/03/2023. Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Οι παρεμβάσεις προβλέπουν και την κατασκευή αντίστοιχων φρεατίων προσαρμογής των παραπάνω συνδέσεων, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του δικτύου αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ (ΦΕΚ 846 Β/6-5-2009), όπως και τα φρεάτια προσαρμογής σε συνδέσεις που έχουν κατασκευαστεί πριν το 1987. Η κατασκευή των εξωτερικών διακλαδώσεων θα γίνει με πλαστικούς σωλήνες PVC – U της σειράς SDR41, που θα έχουν διάμετρο Dεσ = 125m.

Το άρθρο Αργυρούπολη-Ελληνικό: Ξεκινούν συνδέσεις ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Νεφρική νόσος: Με ποια συμπτώματα εκδηλώνεται

Next Article

Εγκρίθηκε το νέο master plan του ΟΛΠ για το λιμάνι του Πειραιά – Τι προβλέπει

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Μετά από πολύχρονη και επίπονη διαδικασία εγκρίθηκε το Master Plan…