Αττική Οδός: Αναμένεται αυξημένη κυκλοφορία λόγω μαζικής εξόδου για το Πάσχα

Share:

Αυξημένη αναμένεται να είναι η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο τις επόμενες ημέρες, ιδιαίτερα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, κυρίως στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα, λόγω της μαζικής εξόδου για τις εορτές του Πάσχα έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας. Συνιστάται στους οδηγούς να λάβουν υπόψη τους την αυξημένη κίνηση που συνήθως παρατηρείται κατά τις ημέρες αυτές.

Με στόχο την ασφαλή μετακίνηση οδηγών και επιβατών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, συνιστάται, πριν το ταξίδι οι οδηγοί να έχουν προβεί σε τεχνικό έλεγχο του οχήματός τους. Επίσης υπενθυμίζεται ότι η οδήγηση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) απαγορεύεται σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. και πρέπει να παραμένει ελεύθερη για την πρόσβαση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, όταν αυτό απαιτηθεί, όσο και για την ομαλή κυκλοφορία όλων των λοιπών οχημάτων του αυτοκινητοδρόμου.

Το άρθρο Αττική Οδός: Αναμένεται αυξημένη κυκλοφορία λόγω μαζικής εξόδου για το Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Μάτι: Ανοίγει ο δρόμος για την ολική αποκατάσταση και αναβάθμιση της περιοχής

Next Article

Διεξαγωγή της 68ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, από 27/4 έως και 15/5

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Η 68η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς είναι η μεγαλύτερη γιορτή των…