Αυγά: Δείτε γιατί πρέπει να τρυπάτε το τσόφλι πριν τα βράσετε

Share:

Οι περισσότερες συνταγές για σφιχτά βραστά αυγά μάς λένε να καλύψουμε τα αυγά μας με κρύο νερό, να φέρουμε το νερό σε σημείο βρασμού, να βάλουμε καπάκι και να βράσουμε τα αυγά για 12΄. Ναι, όντως έτσι θα βράσουν πολύ καλά τα αυγά μας, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις προκύπτει κι ένα πρόβλημα. Δεν μπορούμε να […]

The post Αυγά: Δείτε γιατί πρέπει να τρυπάτε το τσόφλι πριν τα βράσετε appeared first on Aftodioikisi.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Απεργία – Ανατροπή: Ηλεκτρικός και Τραμ θα κινηθούν -Δείτε τις ώρες

Next Article

Θεμιστοκλέους: Τι είπε για τις θρομβώσεις που προκαλεί το AstraZeneca

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Καλεσμένος στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» ήταν ο Μάριος…