Αυτές είναι οι κρυφές παρενέργειες όταν τρώμε ή βάζουμε σκόρδο στο φαγητό

Share:

Το σκόρδο είναι αρκετά ισχυρό. Η φαρμακευτική χρήση αυτού του μικρού αλλά ισχυρού τροφίμου χρονολογείται από το 1500 π.Χ. και τους Αρχαίους Αιγυπτίους για πονοκεφάλους, τσιμπήματα εντόμων και προβλήματα καρδιάς. Και τώρα, στην σύγχρονη εποχή, μας αρέσει να τρώμε σκόρδο για διάφορους λόγους. Ειδικά για την γεύση και το άρωμα που προσθέτει στις αγαπημένες μας […]

The post Αυτές είναι οι κρυφές παρενέργειες όταν τρώμε ή βάζουμε σκόρδο στο φαγητό appeared first on Aftodioikisi.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Έρευνα: Οι εμβολιασμένοι έχουν 50 % λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν από «long Covid»

Next Article

Βορίδης για επέκταση της υποχρεωτικότητας: Όλα κρίνονται βδομάδα με τη βδομάδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
«Το αν θα υπάρξει επέκταση της υποχρεωτικότητας σε άλλους κλάδους…