Χρηματοδότηση 1.500.000€ για έργο στο οδικό δίκτυο της κεντρικής Εύβοιας

Share:

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε έργο, αρχικού προϋπολογισμού 1.500.000 €, για την συντήρηση του οδικού δικτύου της κεντρικής Εύβοιας.
Αντικείμενο του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022» είναι η συντήρηση και η αποκατάσταση βλαβών και φθορών, που έχουν διαπιστωθεί στο οδικό δίκτυο της κεντρικής Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, θα γίνει συντήρηση σε τμήματα των οδών:
Ε.Ο. 6 Λέπουρα-Δάφνη-Ωρολόγιο-Κονίστρες-Κύμη-Παραλία Κύμης.
Ε.Ο. 8 Χάνια Αυλωναρίου-Οριό-Οξύλιθος-Πλατάνα-Παραλία Κύμης.
Ε.Ο. 11 Αρτάκη-Στρόπωνες-Κύμη.
Ε.Ο. 12 Χαλκίδα-Μίστρος-Μονόδρυ.
Ε.Ο. 14 Αμάρυνθος-Σέττα-Μονοδρύ και στις λοιπές οδούς της περιοχής της κεντρικής Εύβοιας, στις οποίες έχουν διαπιστωθεί ή θα διαπιστωθούν φθορές και βλάβες.

Σε αυτά τα οδικά τμήματα, προβλέπεται να γίνουν εργασίες άρσης καταπτώσεων, καθαρισμού τάφρων, εξυγίανσης και αποκατάστασης βλαβών οδοστρωμάτων, ανακατασκευής και βελτίωσης υφιστάμενων τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, τοποθέτησης τμημάτων ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, καθώς και τοποθέτησης κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.
Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης κατασκευής, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Δίνουμε προτεραιότητα σε έργα συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου, γιατί είναι έργα τα οποία αυξάνουν κατακόρυφα το επίπεδο οδικής ασφάλειας και προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή!»

Το νέο έργο, προϋπολογισμού 1.500.000 €, εστιάζει στην συντήρηση του οδικού δικτύου της κεντρικής Εύβοιας και οι παρεμβάσεις θα γίνουν στα σημεία, που έχουν καταγράψει και υποδεικνύουν οι Τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Εύβοιας».

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε: «Υλοποιούμε ένα ακόμα σημαντικό έργο βελτίωσης και αναβάθμισης του οδικού μας δικτύου, αυτή τη φορά στην κεντρική και ανατολική Εύβοια, με έμφαση στις ημιορεινές ζώνες. Η προσβασιμότητα και η ασφάλεια μετακίνησης είναι δικαίωμα όλων, χρέος δικό μας απέναντι στους συμπολίτες μας, βασικό εργαλείο για την ανάδειξη της μοναδικής μας Εύβοιας».

Το άρθρο Χρηματοδότηση 1.500.000€ για έργο στο οδικό δίκτυο της κεντρικής Εύβοιας εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για τα ακίνητα του Project Skyline της Alpha Bank

Next Article

Δήμος Θηβαίων: Υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση της πλατείας στον Ελεώνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο Δήμος Θηβαίων αλλάζει εικόνα, χάρη στα νέα έργα που…