Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις στο Ελληνικό – Ποιά εταιρεία real estate επεκτείνεται γύρω από το παλιό Αεροδρόμιο

Share:

Μπορεί η μεγάλη επένδυση της Lamda στο Ελληνικό να τραβάει όλα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού έχει ήδη ξεκινήσει να αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για τις εταιρείες real estate που θέλουν να τοποθετηθούν στρατηγικά στην περιοχή.

Ο λόγος είναι ότι οι τιμές στην περιοχή του Ελληνικού έχουν από καιρό εκτοξευθεί και συνεχίζουν την ανιούσα ακόμη και στην περίοδο της πανδημίας. Τα διαθέσιμα οικόπεδα δεν είναι πολλά και οι τιμές πώλησης τόσο των οικοπέδων όσο και κατοικιών (διαμερίσματα ή μονοκατοικίες) αυξάνονται σημαντικά χρονιά με τη χρονιά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς, αν και έχουν προεξοφληθεί τιμές λόγω της επένδυσης, η τάση θα εξακολουθήσει καθώς η προσφορά δεν έχει ακόμη φτάσει στο ανώτατο σημείο της, καθώς υπάρχουν περιθώρια και ευκαιρίες για νέες αναπτύξεις οικιστικών κτιρίων.

Αυτή την τάση ακολουθεί τα τελευταία χρόνια πιστά και η ελληνική θυγατρική Ten Brinke Hellas, του ολλανδικού κολοσσού real estate, η οποία τοποθετείται στρατηγικά στο Ελληνικό, με αρκετά projects στο pipeline και ορισμένα να έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Δείτε τις 3 οικιστικές επενδύσεις της Ten Brinke στο Ελληνικό – Ποιά έχει ήδη ολοκληρωθεί & πού γίνονται οι νέες

Το άρθρο Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις στο Ελληνικό – Ποιά εταιρεία real estate επεκτείνεται γύρω από το παλιό Αεροδρόμιο εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Τροποποίηση προγράμματος Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2021

Next Article

Αντιπυρική περίοδος 2021 – Συνέντευξη Τύπου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη,…