Εφικτή η ολοκλήρωση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ το 2026

Share:

Εφικτός είναι ο στόχος ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να μπει στο νέο γήπεδο στην Τούμπα το 2026, όταν η ομάδα θα γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του project για τη “Νέα Τούμπα”, αρχιτέκτονας, Τάκης Δούμας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero και την εκπομπή “Full επίθεση”.

Λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβα, με τον Ερασιτέχνη, ο κος Δούμας δήλωσε ότι το Προεδρικό Διάταγμα που θα ανοίξει το δρόμο για την έναρξη των έργων θα είναι έτοιμο έως το τέλος του 2021. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Όλα δείχνουν πως θα το έχουμε στα χέρια μας μέχρι το τέλος του 2021. Και η ύπαρξη προεδρικού διατάγματος είναι το πλέον σημαντικό. Δεν μιλάμε για άδεια έναρξης εργασιών. Μιλάμε για ένα έγγραφο που είναι αδιάβλητο. Δεν μπορεί να προσβληθεί και αυτό λόγω των διαδικασιών που ακολουθούνται μέχρι την έκδοσή του».

Ερωτώμενος για το χρονοδιάγραμμα της “Νέας Τούμπας” απάντησε:

«Σε θεωρητική ερώτηση μπορώ να δώσω μόνο θεωρητική απάντηση. Αν η μελέτη που θα γίνει, πάρει έξι μήνες και οι εργασίες ξεκινήσουν στο τρίτο τρίμηνο του, τότε ναι, μπορεί να γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να ξεκινήσει τον δρόμο για το νέο γήπεδο».

Σχετικά με τις τυχόν καθυστερήσεις στις διαδικασίες, σημείωσε ότι:

«Αν σκεφτεί κανείς πως οι κινήσεις ξεκίνησαν προ κορονοϊού, έχουμε πάει πολύ καλά σε θέμα χρονοδιαγράμματος. Κάποιες φορές κολλήσαμε, αλλά κάποιες φορές… τρέξαμε! Σε σχέση με τις αρχικές μας σκέψεις, είμαι πολύ καλά. Για Ελλάδα, έτσι; Ξέρουμε το τι εστί γραφειοκρατία και τον υπολογίσαμε και αυτόν τον παράγοντα…».

Το άρθρο Εφικτή η ολοκλήρωση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ το 2026 εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τη μονάδα απορριμμάτων στην Ανατ. Θεσσαλονίκη

Next Article

Δήμος Πύργου: Μήνυμα Γ. Παπαδημητρίου ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Στην δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης,…