Ημερίδα μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom με θέμα «Η Επανάσταση και η Διπλωματία του νέους κράτους» (14.10.2021, 09:00)

Share:
Το Κέντρο Ερεύνης Ιστορίας Νεωτέρου Ελληνισμού (ΚΕΙΝΕ) της Ακαδημίας Αθηνών σε συνεργασία με την Υπηρεσία Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου (ΥΔΙΑ) του Υπουργείου Εξωτερικών διοργανώνουν την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 9 π.μ. Ημερίδα με θέμα: Η Επανάσταση και η Διπλωματία του νέου κράτους. Αφορμή για τη διοργάνωση της Ημερίδας είναι η ολοκλήρωση της παρουσίασης στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της έκθεσης της ΥΔΙΑ «Η Ελλάδα ελεύθερη: Αναγνώριση και σύναψη διπλωματικών και προξενικών σχέσεων».
Λόγω των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων στην Ανατολική Αίθουσα του Μεγάρου της Ακαδημίας Αθηνών (Πανεπιστημίου 28) και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση.
Για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων με φυσική παρουσία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει εγγραφής στο e-mail: sorizas@academyofathens.gr, και θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά  μέτρα (προσέλευση με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και χρήση μάσκας).
Μπορείτε να απευθυνθείτε στο ανωτέρω e-mail, καθώς και στο archive1@mfa.gr,  για την αποστολή του συνδέσμου για τη διαδικτυακή παρακολούθηση μέσω της πλατφόρμας zoom.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα (images/docs/anakoinoseis/2021/20211011_Programme_Hmerida_Keine_Idya.pdf) της ΗμερίδαςΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Επίτιμος διδάκτορας του ΕΚΠΑ ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Yale Νίκολας Χρηστάκης

Next Article

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Έρχεται μεγαλύτερη επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Τετάρτης (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και κατά διαστήματα πάρα πολύ ενισχυμένοι…