«Εργοτάξιο» έγινε η Μύκονος – Έργα υπογειοποίησης των δικτύων διανομής ηλεκτρικού ρεύματος

Share:

Mε στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Μυκόνου και την ανάδειξη του παραδοσιακού χαρακτήρα του νησιού  ξεκίνησαν οι εργασίες υπογειοποίησης των δικτύων διανομής ηλεκτρικού ρεύματος σε κομβικά σημεία του παραδοσιακού οικισμού Ματογιάννια.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς σε ανακοίνωσή του τονίζει τα σημαντικά οφέλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού των ανέμων, ενώ επισημαίνει τα έργα πραγματοποιούνται με δημοτικούς πόρους μετά από τέσσερα χρόνια «μάχης» με την ελληνική γραφειοκρατία.

«Μετά από 4 χρόνια προσπαθειών απέναντι στην «ελληνική» γραφειοκρατία, με  δική μας πρωτοβουλία και δημοτικούς πόρους, ξεκίνησε επιτέλους το πρόγραμμα υπογειοποίησης των δικτύων διανομής ηλεκτρικού ρεύματος (κολώνες, καλώδια κτλ) σε κομβικά σημεία του παραδοσιακού οικισμού (Ματογιάννια και γύρω δρόμοι). Στόχος η αισθητική αναβάθμιση και ο σεβασμός στον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής με προφανή οφέλη για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της.
Σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Αναστάσιο Μάνο, θα επεκτείνουνε το έργο σε όλο τον οικισμό και όχι μόνο, με συνοπτικότερες διαδικασίες. Συνεχίζουμε τις στοχευμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάδειξη του παραδοσιακού χαρακτήρα του νησιού μας», έγραψε ο Κωνσταντίνος Κουκάς στο facebook.

 

Το άρθρο «Εργοτάξιο» έγινε η Μύκονος – Έργα υπογειοποίησης των δικτύων διανομής ηλεκτρικού ρεύματος δημοσιεύτηκε στο e-OTA.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Google Search: Ποιες ήταν οι συχνότερες αναζητήσεις των Ελλήνων το 2020

Next Article

Τα αποτελέσματα των σημερινών rapid test που έκανε μέσα από το αυτοκίνητο ο ΕΟΔΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Τα αποτελέσματα από τα σημεία ελέγχων Drive Through Testing του…