ΕΡΤ3 – Απίθανα ταξίδια με τρένο (Α’ τηλεοπτική μετάδοση) – Σειρά Ντοκιμαντέρ (trailer)

Share:
ΕΡΤ3 – Απίθανα ταξίδια με τρένο (Α’ τηλεοπτική μετάδοση) – Σειρά Ντοκιμαντέρ (trailer)

 Καθημερινά, στις 14:00 και 19:00 

«Amazing Train Journeys»

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια( 7ος κύκλος).
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε … και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Eπεισόδιο 5:    ΕΛΒΕΤΙΑ[SWITZERLAND]

Ο Φιλίπ Γκουγκλέ ταξιδεύει στην Ελβετία με τις υπέροχες κοιλάδες, ξεκινώντας το ταξίδι του με τον οδοντωτό και συνεχίζοντας στην περιοχή της Γκρουγιέρ. Με το τρένο θα φτάσει μέχρι την περιοχή του Έμενταλ για να παραβρεθεί σε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογράφιση. Επόμενη στάση, η Λίμνη Λεμάν μέσω Γκστάαντ με ένα υπέροχο τρένο της Μπελ Επόκ. Στη Λωζάνη, θα συναντήσει έναν ξυλοκόπο με ένα ιδιαίτερο επάγγελμα. Το ταξίδι του θα τελειώσει με το Glacier Express που διασχίζει τις Ελβετικές Άλπεις προσφέροντας πανοραμική θέα.

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση :

 Δείτε το trailer 

www.ert.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΕΡΤ3 – Παιχνίδια του έρωτα (Α’ Τηλεοπτική μετάδοση) – Κομεντί (trailer)

Next Article

Έρχεται συνεργασία Γιώργου Λάνθιμου και Μάργκοτ Ρόμπι!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ποιο είναι το επόμενό τους πρότζεκτ; Διαβάστε όλο το Άρθρο……