Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για οδικό έργο 5,6 εκατ. ευρώ στην Κοζάνη

Share:

Έγκριση υποβολής Πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016, έλαβε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 07 Σεπτεμβρίου 2021, το έργο «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Σερβίων Π.Ε. Κοζάνης»

Το έργο, προϋπολογισμού 5.670.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), θα εξυπηρετήσει την απρόσκοπτη οδική πρόσβαση σε 247 επιχειρήσεις που ανήκουν στον πρωτογενή τομέα (κτηνοτροφικές, βιοτεχνικές κ.λ.π) και θα εκτείνεται σε μήκος 101,88 χιλ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ικανοποιεί ένα αίτημα πολλών δεκαετιών και για πρώτη φορά υλοποιεί για το σύνολο των Π.Ε. έργα οδικών υποδομών, που θα βοηθήσουν πραγματικά τους παραγωγούς του πρωτογενή τομέα. Με την ολοκλήρωση τους τα εν λόγω έργα, αναμένεται να μειώσουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας των παραγωγών και να εξασφαλίσουν την ασφαλή και σταθερή διασύνδεση των επιχειρήσεων, βοηθώντας τους τελικά να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

Το άρθρο Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για οδικό έργο 5,6 εκατ. ευρώ στην Κοζάνη εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Τελετή Αγιασμού των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Πλατανιά – Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality

Next Article

Προσλήψεις 5.000 ανέργων σε έξι Περιφέρειες

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, η προθεσμία…