[ΦΩΤΟ] Ανακατασκευάστηκαν 23 παιδικές χαρές στη Λάρισα

Share:

Σε ανακατασκευή 23 παιδικών χαρών σε διάφορα σημεία της πόλης, προχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων.

Οι εργασίες ανακατασκευής των παιδικών χαρών, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και την περίοδο των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία και πλέον μετά την άρση τους, αποτελούν διέξοδο για τα παιδιά των οικογενειών της πόλης.

Το συνολικό κόστος της ανακατασκευής ανήλθε στα 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ από το πρόγραμμα «Φιλοδημος ΙΙ» υπήρξε χρηματοδότηση 300.000 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό διατέθηκε από τον προυπολογισμό του Δήμου Λαρισαίων.

Ενδεικτικά, σημειώνεται πως στο πλαίσιο του έργου ανακατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν νέα όργανα σε παιδικές χαρές στην Φιλιππούπολη (οδό Παπαζαχαρίου), στην Νεάπολη (οδός Δημοκρατίας), στα Ηπειρώτικα (Ζωσιμάδων και Κολέσκα), στην συνοικία Ιπποκράτη (Ηρακλειανού και Καλλιμάχου), στην οδό Λογιοτάτατου, στην συμβολή της οδού Καραθάνου με την Ζαρμάνη, στην πλατεία της Γιάννουλης κ.α.

Συνολικά την τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Δήμος Λαρισαίων υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακατασκευής των παιδικών χαρών, με την τοποθέτηση νέων ασφαλών και σύγχρονων οργάνων.

Ανακατασκευή παιδικής χαράς στη Λάρισα-Πηγή: Δήμος Λαρισαίων
Ανακατασκευή παιδικής χαράς στη Λάρισα-Πηγή: Δήμος Λαρισαίων
Ανακατασκευή παιδικής χαράς στη Λάρισα-Πηγή: Δήμος Λαρισαίων
Ανακατασκευή παιδικής χαράς στη Λάρισα-Πηγή: Δήμος Λαρισαίων

Το άρθρο [ΦΩΤΟ] Ανακατασκευάστηκαν 23 παιδικές χαρές στη Λάρισα εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Με νέο απορριμματοφόρο εξοπλίστηκε ο Δήμος Βελβεντού – Δήμος Βελβεντού

Next Article

Γ. Κεφαλογιάννης: Θα διπλασιαστούν τα νέα ηλεκτρικά οχήματα εντός του έτους

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Χαιρετισμό στη διοργάνωση «Ecofest 2021» ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος…