[ΦΩΤΟ] Κατεδαφίζονται τα γήπεδα στο Ελληνικό για να γίνει η νέα “έξυπνη πράσινη” πόλη

Share:

Κατεδαφίζονται τα γήπεδα στο Ελληνικό από τη Lamda Development για να γίνει η νέα “έξυπνη πράσινη” πόλη.

Σε συνέχεια των μεγάλων κατεδαφίσεων των προηγούμενων μηνών, τρία ακόμη μεγάλα κτίρια επί της λεωφόρου Ποσειδώνος έχουν ξεκινήσει να κατεδαφίζονται, μπροστά στα μάτια μας.

Πρόκειται για τα γήπεδα ξιφασκίας, μπάσκετ καθώς και για το ενδιάμεσο κτίριο, που τα συνδέει. Σε αυτά τα κτίρια  στεγάζονταν η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών της τέως Ολυμπιακής αεροπορίας και το 2004 ανακατασκευάστηκαν για να φιλοξενήσουν τα Ολυμπιακά αγωνίσματα της ξιφασκίας και του μπάσκετ. 

Το εργοτάξιο στην Ποσειδώνος είναι ένα από τα πολλά που ήδη έχουν ξεκινήσει και δουλεύουν με έντονους ρυθμούς στον χώρο.

Στην περιοχή της Λ. Βουλιαγμένης έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εκσκαφές για το νέο υπερσύγχρονο κτίριο ΑΜΕΑ το οποίο θα ξεκινήσει να ανεγείρεται άμεσα.

Γεωτρήσεις για διάφορους λόγους (περιβαλλοντικούς, γεωτεχνικούς κλπ) βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρο το έργο.

Παράλληλα λόγω του ότι το ακίνητο αποτελούσε στρατιωτικό αεροδρόμιο κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες γίνονται προκαταρκτικές έρευνες για τυχόν εναπομείναντα στρατιωτικά υλικά.

Πηγή: Lamda Development
Πηγή: Lamda Development

Το άρθρο [ΦΩΤΟ] Κατεδαφίζονται τα γήπεδα στο Ελληνικό για να γίνει η νέα “έξυπνη πράσινη” πόλη εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Οι 3 εταιρείες – ηγέτες του Real Estate που επενδύουν στις hot περιοχές logistics

Next Article

ΝΑΤΟ: Προειδοποίηση του Γενικού Γραμματέα προς την Ρωσία για την Ουκρανία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ απηύθυνε σήμερα προειδοποίηση…