[ΦΩΤΟ] Ολοκληρώθηκε οδικό έργο στη Λάρισα 

Share:

Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται σε κυκλοφορία το νέο οδικό τμήμα που ενώνει τον Πυργετό με τη Ραψάνη και κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Αποδίδουμε στην κυκλοφορία ένα νέο ασφαλή και λειτουργικό δρόμο που συνδέει τον Πυργετό με τη Ραψάνη» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για έργο ουσίας, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής ενώ έχει θετικό πρόσημο στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Οι εργασίες

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατασκεύασε δύο χιλιόμετρα νέας οδού με τις απαραίτητες προσαρμογές στην υφιστάμενη, με νέα γεφύρωση των τριών ρεμάτων της περιοχής (σωληνωτά και ιρλανδική διάβαση). Διαμορφώθηκαν οι προσβάσεις στις παρόδιες ιδιοκτησίες και ασφαλτοστρώθηκε το σύνολο της οδού. Με την κατασκευή της διαγράμμισης και της τοποθέτησης των πινακίδων σήμανσης θα παραδοθεί τις επόμενες μέρες προς χρήση.

Οδικά έργα στη Λάρισα-Πηγή: Περιφέρεια Θεσσαλίας
Οδικά έργα στη Λάρισα-Πηγή: Περιφέρεια Θεσσαλίας
Οδικά έργα στη Λάρισα-Πηγή: Περιφέρεια Θεσσαλίας
Οδικά έργα στη Λάρισα-Πηγή: Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το άρθρο [ΦΩΤΟ] Ολοκληρώθηκε οδικό έργο στη Λάρισα  εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Δρομολογείται ανάπλαση σε παράκτια περιοχή στην Αχαΐα

Next Article

Μπάιντεν: «Είναι τεράστια ευκαιρία η συνεργασία μας με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
«Είναι τεράστια ευκαιρία η συνεργασία μας με την ΕΕ και…