Γεωργιάδης: Το Ελληνικό θα δημιουργήσει άμεσα 10000 θέσεις εργασίας

Share:

Μέσα στην εβδομάδα, θα έχουμε την έναρξη του μεγαλύτερου ιδιωτικού και δημοσίου έργου που έχουν γίνει στην Ελλάδα» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης σχετικά με τη μεταβίβαση της Ελληνικό ΑΕ στη Lamda Development και την υπογραφή για τη γραμμή 4 του Μετρό.

Ο Υπουργός μίλησε από το πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, και αναφέρθηκε  στα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν, τις ζωές  των Ελλήνων, καθώς εκτιμάται πως θα δημιουργηθούν   άμεσα 10.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας.

«Σήμερα έχουμε μια πολύ καλή ημέρα για την Κυβέρνηση, για τον Πρωθυπουργό για τον ελληνικό λαό. Όλη η εβδομάδα συνοδεύεται από δύο μεγάλες υπογραφές. Η πρώτη υπογραφή θα πέσει σήμερα παρουσία του Πρωθυπουργού, όπου με τον Κώστα Καραμανλή, τον υπουργό Υποδομών ξεμπλοκάραμε, μέσω ΕΣΠΑ, τη γραμμή 4 του Μετρό που είναι το μεγαλύτερο δημόσιο έργο που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Και την Παρασκευή θα υπογραφεί από το ΤΑΙΠΕΔ, παρουσία του κ. Σταϊκούρα και εμού, η μεταβίβαση της Ελληνικό Α.Ε. στη Lamda Development, που θα είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό έργο στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα θα έχουμε λοιπόν την έναρξη του μεγαλύτερου ιδιωτικού και δημοσίου έργου που έχει γίνει στην Ελλάδα» δήλωσε στην ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε, δε, πως «αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα που έχουμε να αλλάξουμε τη ζωή των Ελλήνων, να προσφέρουμε θέσεις εργασίας, να αυξήσουμε τα εισοδήματα του κόσμου και να τους δώσουμε μια καλύτερη ζωή».

Δύο δεκαετίες αναμονή για το Ελληνικό

«Χρειαστήκαμε είκοσι χρόνια για να βρούμε τον τρόπο να αξιοποιήσουμε αυτό τον υπέροχο τόπο. Εμείς, δύο χρόνια τώρα δεν υπήρξε μέρα που δεν ασχοληθήκαμε με αυτό. Τόσο πολύπλοκο και δύσκολο έργο ήταν” και πρόσθεσε “πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα να κάνουμε τα έργα πιο γρήγορα και τη ζωή μας πιο απλή”, σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης για το έργο και επισήμανε:

“Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι εξαιρετικό”. Όσον αφορά τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν ο υπ. Ανάπτυξης τόνισε ότι άμεσα θα δημιουργηθούν 10.000, ενώ στο διάστημα των οκτώ ετών που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί το έργο θα “φτιαχτούν περίπου 70.000 θέσεις εργασίας σε ένα έργο οκτώ δισεκατομμυρίων ευρώ».

Ο Υπουργός τόνισε, επιπλέον, πως το το έργο στο Ελληνικό έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή των πολιτών καλύτερη.

Το άρθρο Γεωργιάδης: Το Ελληνικό θα δημιουργήσει άμεσα 10000 θέσεις εργασίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Next Article

Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση του αρχαιολογικού Μουσείου Λαμίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου: «ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ…