Η “Σαμαράς και Συνεργάτες” χορηγός στα «Health & Safety Awards 2021»

Share:

Sponsored Content

Για άλλη μια χρονιά η «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», ήταν χορηγός στη διοργάνωση «Health & Safety Awards 2021» βραβεύοντας τους άριστους στον Τομέα της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία.

Στην εκδήλωση φωτογράφισης των βραβευθέντων -που φέτος φιλοξενήθηκε στον Φάρο, του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του ΕΛΙΝΥΑΕ- ο πρόεδρος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», Δημήτρης Σαμαράς και ο γεν. διευθυντής της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ», Γιώργος Χριστοφορίδης βράβευσαν μεταξύ άλλων και τις εταιρείες «Makios Logistics AE» (Highly Commended – Αποθήκευση / Warehouse & Logistics) & «Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ» (Highly Commended – Δράσεις προαγωγής της Υγείας και Ασφάλειας).

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο όλοι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του Covid-19, ειδικά στους εργασιακούς χώρους, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται οι εταιρείες, που επέδειξαν προσαρμοστικότητα και πέτυχαν να διατηρήσουν ασφαλείς τους χώρους εργασίας, καλλιεργώντας ακόμα πιο συνειδητά μια ουσιαστική κουλτούρα προληπτικής υγείας και ασφάλειας.

Δηλώσεις κ. Χριστοφορίδη

Ο κ. Χριστοφορίδης υπογραμμίζει σχετικά: «Φέτος ειδικά, λόγω της απρόβλεπτης πανδημίας του Covid-19 οι εργασιακές συνθήκες – πρακτικές δοκιμάστηκαν περισσότερο από ποτέ και ως εκ τούτου η αξία των βραβείων πολλαπλασιάζεται. Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι στον τομέα της Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας, είναι καταλυτικής σημασίας οι εργαζόμενοι να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται για να ανταποκρίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τόσο για την εξασφάλιση της δικής τους υγείας όσο και για την εύρυθμη λειτουργίας της επιχείρησής τους. Υγιείς και ενημερωμένοι εργαζόμενοι είναι από τις βασικές προϋποθέσεις για μια υγιή επιχείρηση».

Στον Όμιλο «Σαμαράς & Συνεργάτες» αναγνωρίζοντας τη σημασία όλων των παραπάνω και εκτιμώντας ότι το έργο βρίσκεται σε άμεση αλληλεπίδραση με την πορεία και την εξέλιξη της κοινωνίας, μέσα στην οποία λειτουργούμε, προσπαθούμε να συνδράμουμε και να ενισχύουμε πρωτοβουλίες και ενέργειες, που σκοπό έχουν την ανάπτυξης της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και την κοινωνική συνεισφορά, με άξονα την κοινωνική ισότητα, τη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικό με πρακτικές που οδηγούν και ευνοούν τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συνεργάτες γιατροί εργασίας και τεχνικοί ασφαλείας της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ» ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή της πανδημίας προσφέροντας στη διοίκηση και στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων κατευθύνσεις, συμβουλές και ολοκληρωμένα πλάνα για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που η «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ» είναι μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας και Ανάπτυξης Συστημάτων Διαχείρισης. Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας, διαθέτουμε ένα δίκτυο με περισσότερους από 250 μηχανικούς και γιατρούς, μας εμπιστεύονται περισσότερες από 2.500 επιχειρήσεις πανελλαδικά και μεριμνούμε για την ασφάλεια και υγεία περισσότερων από 95.000 εργαζομένων.

Το άρθρο Η “Σαμαράς και Συνεργάτες” χορηγός στα «Health & Safety Awards 2021» εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Φορτσάρει με νέες επενδύσεις real estate το 2021 η Intercontinental

Next Article

Εμβολιασμοί εφήβων: Εννέα χώρες επιτρέπουν το εμβόλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Σε εννέα χώρες της Ευρώπης έχει δωθεί το «πράσινο φως»…