Η WATT+VOLT υπερήφανος υποστηρικτής του Στέλιου Μαλακόπουλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Share:

Οι πιο ιδιαίτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες της σύγχρονης ιστορίας πραγματοποιήθηκαν στο Τόκιο, ενώ από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτέμβρη η διοργάνωση συνεχίστηκε με την τέλεση των Παραολυμπιακών αγώνων, όπου οι συμμετοχές της Ελλάδας συγκίνησαν το Πανελλήνιο δίνοντας ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον.

Στις ελληνικές συμμετοχές ξεχώρισε αυτή του Πρωταθλητή Στίβου Στέλιου Μαλακόπουλου, ο οποίος μπορεί για μόλις τέσσερα εκατοστά να μην κατέκτησε το μετάλλιο, κατόρθωσε όμως να «σπάσει» το δικό του ρεκόρ κόσμου με 7 μέτρα 4 εκατοστά, κατακτώντας την 4η θέση στην μικτή κατηγορία Τ44-62-64 του μήκους!

Στόχος και όνειρο του Στέλιου ήταν οι Παραολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η σκληρή προσπάθεια και η αγάπη για αυτό που κάνεις σε ανταμείβουν πολλαπλά. Ο Στέλιος, απέδειξε πως στόχος δεν είναι μόνο η κατάκτηση ενός μεταλλίου αλλά το να ξεπερνάς με τις δυνάμεις σου τον ίδιο σου τον εαυτό και να συνεχίζεις δυναμικά προς την κορυφή!

Η WATT+VOLT θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του ως υπερήφανος χορηγός, για να «φωτίζει» τον δρόμο του Στέλιου και να στηρίζει τις σπουδαίες του προσπάθειες.

Δείτε εδώ το video #roadtotokyo του Στέλιου

Το άρθρο Η WATT+VOLT υπερήφανος υποστηρικτής του Στέλιου Μαλακόπουλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Συνάντηση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα με τους ιδρυτές της Φιλοζωικής «Zero Stray Pawject»

Next Article

Eurogroup: Ξεκινά την Παρασκευή, η συζήτηση για την αλλαγή των δημοσιονομικών κανόνων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ, οι οποίοι θα συνεδριάσουν την…