Συνεχίζεται από την Περιφέρεια Αττικής η στήριξη των συνανθρώπων μας, με αποστολή βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές της Αρκαδίας

Share:

 

Γ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάνθρωποί μας να ξεπεράσουν τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών»

 

foto arkadiaΜε πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη παραδόθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνας και Μεγαλοπόλεως ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία  συγκεντρώθηκε από τους πολίτες του Βορείου Τομέα και το Σύλλογο Αρκάδων Νέου Ηρακλείου Αττικής. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη, μετέβη στη Μεγαλόπολη όπου παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους κατοίκους και ζωοτροφές για τα πυρόπληκτα ζώα.

Ο Περιφερειάρχης, Γ. Πατούλης δήλωσε: «Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάνθρωποί μας να ξεπεράσουν τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών. Παραμένουμε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας για να σταθούν δυνατοί. Συνεργαζόμαστε με συλλόγους και εθελοντικούς φορείς, συντονίζοντας δράσεις και ενέργειες βοήθειας σε κάθε σημείο της χώρας που το έχει ανάγκη».

Με τη σειρά της, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη ανέφερε: «Η συγκίνηση του Αρχιμανδρίτη πατέρα Ιάκωβου κατά την παράδοση της αποστολής βοήθειας στη Μητρόπολη Γορτυνίας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Αρκάδες του Βορείου Τομέα, αλλά και όλο τον κόσμο που συνεχίζει να προσφέρει».  

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφερειακή σύμβουλο Φωτεινή Δαλιάνη ενώ στην αποστολή συμμετείχαν δύο κτηνίατροι της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βορείου Τομέα, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε πυρόπληκτα ζωάκια που φιλοξενούνται από τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης.

 

Επισυνάπτονται οι σχετικές φωτογραφίεςΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ομιλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στο 12ο Forum Aυτοδιοίκησης που διοργανώθηκε στο Πόρτο Χέλι-Σπέτσες από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας με θέμα «Τα Δάση μας-Η επόμενη μέρα»

Next Article

Καθαρισμοί ρεμάτων από συνεργεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Κορονοϊός κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 03-09-2021 Κορονοϊός τα νέα κρούσματα…