ΙΝΤΡΑΚΑΤ: Συνεχίζει να μαζεύει συμβόλαια – Νέο έργο 19,6 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία

Share:

Νέο έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ανέλαβε η Intrakat στην Ρουμανία υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση με τον περιφερειακό φορέα της δημόσιας υπηρεσίας ύδρευσης και αποχέτευσης της κομητείας Ilfov «Apa-Canal Ilfov SA».

Ο Πρόεδρος της Intrakat κ. Δημήτρης Κούτρας δήλωσε με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης: «Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά έργων που περιμένουμε να υπογράψουμε στη Ρουμανία, η οποία είναι μια αγορά που δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια και που τώρα όμως ανοίγει και αυτή, γεγονός που δημιουργεί καλές προοπτικές για την Εταιρεία μας»

Το έργο αφορά την επέκταση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και των αντλιοστασίων λυμάτων, στις περιοχές Mogosoaia, Balotesti & Tunari κοντά στο Βουκουρέστι και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες πολιτικού μηχανικού, τις μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, τις εγκαταστάσεις αυτοματισμού καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού.

Συνολικά πρόκειται να κατασκευαστούν
• 86,5 χλμ δικτύου διανομής νερού
• 30 μονάδες αντλιοστασίων λυμάτων (νέες κατασκευές & ανακατασκευές)
• 94 χλμ δικτύων αποχέτευσης

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 35 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Το άρθρο ΙΝΤΡΑΚΑΤ: Συνεχίζει να μαζεύει συμβόλαια – Νέο έργο 19,6 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξεκινούν τα δρομολόγια στο τμήμα Λειανοκλάδι-Στυλίδα

Next Article

Αρχηγός Πυροσβεστικής: «Καλύτερη πλέον η εικόνα της πυρκαγιάς στη Σάμο»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
«Η εικόνα της πυρκαγιάς στη Σάμο είναι πλέον καλύτερη. Η…