Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Αγ. Ηλία λόγω οδικών έργων

Share:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγ. Ηλία, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ιστών οδοφωτισμού του εν λόγω κόμβου.

Ειδικότερα, την Τρίτη 15 Ιουνίου, από τις 07:30 έως τις 18:00, θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εξόδου κι εισόδου του Α/Κ Αγ. Ηλία στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι κινούμενοι, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αγ. Ηλία, θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον προηγούμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Αγρινίου) και να  κατευθυνθούν προς τον Αγ. Ηλία.

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό μέσω του Α/Κ Αγ. Ηλία με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα οδηγούνται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, έως τον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο       (Αγγελοκάστρου )από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στην Ιόνια Οδό.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Το άρθρο Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Αγ. Ηλία λόγω οδικών έργων εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

14-06-2021 (ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ) | Δήμος Πρέβεζας

Next Article

Ολυμπία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Παναγοπούλας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Τρίτη 15/6 από…