Καρδιά: Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο τρόφιμο

Share:

Παγκόσμια μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστημίου McMaster βρήκε μια σύνδεση ανάμεσα στην κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος και τον υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, χωρίς, όμως, να ισχύει το ίδιο και για το μη επεξεργασμένο κόκκινο κρέας και τα πουλερικά. Όπως αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση στο American Journal of Clinical Nutrition, οι πληροφορίες προκύπτουν από τη διατροφή και τα […]

The post Καρδιά: Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο τρόφιμο appeared first on Aftodioikisi.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Self test στον ιδιωτικό τομέα: Τι αλλάζει (ΦΕΚ)

Next Article

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την αγορά φρεγατών- Εκτός κούρσας η ισπανική πρόταση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Με ικανοποίηση έγινε δεκτή η ιστορική συμφωνία για την ελάχιστη…