Κοροναϊός- «Κραυγή αγωνίας» από Αγοραστό: Στο κόκκινο η Θεσσαλία – Ανοίγουν συνεχώς νέες κλίνες

Share:

Τις αντοχές του δοκιμάζει το σύστημα Υγείας της περιφέρειας Θεσσαλίας με τους ασθενείς του κοροναϊού να αυξάνονται ραγδαία.

Μιλώντας στον στον ΣΚΑΪ 100,3, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη διάδοση του ιού και πίεση στο ΕΣΥ, καθώς οι υπάρχουσες ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία σε Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα, είναι κατειλημμένες και ανοίγουν συνεχώς καινούριες κλίνες.

Σε ιδιωτικές κλινικές περιστατικά εκτός κοροναϊού

Ο κ. Αγοραστός εξήγησε ότι υπάρχει συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και νοσηλεύονται και σε ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα ασθενείς δημόσιων νοσοκομείων, αλλά όχι περιστατικά Covid-19 .

Σημείωσε ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να τηρούνται και μέσα στα σπίτια, καθώς υπάρχουν αυξανόμενα περιστατικά διάδοσης του ιού σε μέλη της ίδιας οικογενείας. Πάντως, ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μία συγκράτηση στα κρούσματα στη Θεσσαλία.

Το άρθρο Κοροναϊός- «Κραυγή αγωνίας» από Αγοραστό: Στο κόκκινο η Θεσσαλία – Ανοίγουν συνεχώς νέες κλίνες δημοσιεύτηκε στο e-OTA.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΚΕΔΕ: 5η Συνεδριακή Διάσκεψη με τις ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας και ΠΕΔ Ιονίων Νήσων

Next Article

Με 163 εκατ. ευρώ ξανά ξεκινά η διπλή Ανάπλαση. Σε 3 χρόνια το γήπεδο του ΠΑΟ. Όλα τα έργα και ποιοι θα τα χρηματοδοτήσουν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Επικαιρότητα στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, δήμοι, περιφέρειες, πολιτισμός, εργασιακά και κοινωνία.…