ΚΤΥΠ Α.Ε: Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των σχολείων σε Δαμάσι και Βαρυπόμπη-Δείτε πως έγιναν

Share:

Κανονικά χτύπησε το κουδούνι στο 2θέσιο Νηπιαγωγείο και στο 4θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βαρυμπόμπης, που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή, καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου, το οποίο καταστράφηκε από τον πρόσφατο σεισμό.

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. στην έγκαιρη επαναλειτουργία των εν λόγω σχολείων.

Συγκεκριμένα, σε χρόνο ρεκόρ, αποκατέστησε τις ζημιές που προκλήθηκαν στο 2θέσιο Νηπιαγωγείο και στο 4θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βαρυμπόμπης και εξόπλισε πλήρως το νέο υπερσύγχρονο Δημοτικό Σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου, που κατασκευάστηκε πάνω στα ερείπια του παλιού. Πιο αναλυτικά παρέδωσε θρανία, γραφεία, καθίσματα μαθητών και εκπαιδευτικών, πτυσσόμενα καθίσματα, έδρες διδασκαλίας, μαγνητικούς πίνακες και σχολικά βοηθήματα (παιχνίδια Μαθηματικής Σκέψης και Συσχετισμού & Εξέλιξης).

Η ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε., σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, συνέβαλαν ώστε η καταστροφή να δώσει τη θέση της στην ελπίδα.

Το άρθρο ΚΤΥΠ Α.Ε: Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των σχολείων σε Δαμάσι και Βαρυπόμπη-Δείτε πως έγιναν εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Το νέο βιβλίο του Χρήστου Αθ. Φυλαχτού

Next Article

[VIDEO] Docklands Light Railway: Το δεύτερο Μετρό του Λονδίνου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Το άρθρο Docklands Light Railway: Το δεύτερο Μετρό του Λονδίνου…