Νέα ημερίδα για τα κριτήρια ESG στην Ελλάδα διοργανώνει το Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ενέργεια

Share:

Το Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη μαζί με τις εταιρείες ESGreece, VERTURE, και Notice Content and Services διοργανώνουν στις 16 Σεπτεμβρίου 4-6:30μμ την ημερίδα με τίτλο, Δρομολόγηση των κριτηρίων ESG στην Ελλάδα: Πρώτα Βήματα, Ευκαιρίες και Εμπόδια, μια ημερίδα για τα κριτήρια και τις αρχές ESG και την ταχεία ανάπτυξή τους σε όλη την αγορά στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο, με στόχο την εξέταση των βασικών πτυχών του ESG όπως τα απαραίτητα εργαλεία, τη μετάβαση των εταιρειών στην ενσωμάτωση κριτηρίων ESG, τη δέσμευση για ενσωμάτωσή τους από την ιεραρχία μιας επιχείρησης και τη σωστή επικοινωνία των αρχών και των κριτηρίων του.

Στην ημερίδα, θα φιλοξενηθεί ο κ. Christian Kettel Thomsen, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, υπεύθυνος για την Ελλάδα, ο οποίος θα ανοίξει την ημερίδα με κεντρική ομιλία του. Στο πρώτο πάνελ για τα τρέχοντα θέματα ESG θα συνομιλήσουν η κα. Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με τον κ. Max Gottschalk, Ιδρυτικό Εταίρο του Ocean 14 Capital & Συνιδρυτή του Vedra Partners, και τον κ. Σπύρο Κουβέλη, Διευθυντής του Ινστιτούτου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου). Στο δεύτερο πάνελ, ο Dr. Χάρης Λαμπρόπουλος, Πρόεδρος, Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΑΤΕ –πρώην ΤΑΝΕΟ), ο κ. Χάρης Σαχίνης, Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΥΔΑΠ και ο κ. Σπύρος Κιαρτζής, Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια θα συζητήσουν για τις προκλήσεις του ESG, τις πρακτικές και τις μελλοντικές ρυθμίσεις στην ελληνική αγορά.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Το άρθρο Νέα ημερίδα για τα κριτήρια ESG στην Ελλάδα διοργανώνει το Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ενέργεια εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Πρόσκληση 34ης Συνεδρίασης Δ.Σ. για τις 20-09-2021 – Δήμος Φυλής

Next Article

ΔΕΔΑ: Ξεκινούν τα έργα για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Λαμία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Την έναρξη των μεγάλων έργων επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού…