Νέο γήπεδο Παναθηναϊκού: Σίγουρος ο Μπακογιάννης για δημοπράτηση το Σεπτέμβριο

Share:

Τη βεβαιότητά του για τη δημοπράτηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του ΠΑΟ στο Βοτανικό εντός Σεπτεμβρίου εξέφρασε  ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης  προσθέτοντας πως η Διπλή Ανάπλαση γίνεται πραγματικότητα.

Για τη  Διπλή Ανάπλαση δήλωσε:

Διπλή Ανάπλαση. Πόσα χρόνια την ακούτε; Τώρα γίνεται πραγματικότητα. Ξεκάθαρα. Το γήπεδο θα δημοπρατηθεί τον Σεπτέμβριο. Από τη στιγμή που θα δημοπρατηθεί το γήπεδο είναι πια θέμα χρόνου. Θα χρειαστεί μερικούς μήνες μέχρι να συμβασιοποιηθεί και μετά θα ξεκινήσουν τα έργα.Γιατί η Διπλή Ανάπλαση δεν είναι μόνο το γήπεδο, αυτό πρέπει να το πούμε. Είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργεί δύο υπερτοπικούς αναπτυξιακούς πόλους”.

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ επενδύσεων στον Ελαιώνα

Ο Δήμαρχος Αθηναίων εκτιμά πως οι επενδύσεις που πραγματοποιηθούν στον Ελαιώνα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ, καθώς δήλωσε: “Έχουμε υπολογίσει να έχουμε άμεσες επενδύσεις που να ξεπερνάνε τα 300 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο 1,5 χρόνο στον Ελαιώνα”.

Συναισθηματικό το δέσιμο με το Απόστολος Νικολαΐδης, αλλά επικίνδυνη η κατασκευή

Ο Δήμαρχος σχετικά με την κατεδάφιση του Απόστολος Νικολαΐδης πρόσθεσε:

“Ταυτόχρονα μας επιτρέπει στην Αλεξάνδρας να ρίξουμε το γήπεδο το σημερινό, το οποίο όπως ξέρετε, είναι και επικίνδυνο, άσχετα αν πολλοί από εμάς έχουμε ένα συναισθηματικό δέσιμο με αυτό το γήπεδο και να δημιουργήσουμε ένα χώρο πρασίνου και ένα υπόγειο πάρκινγκ”

Το άρθρο Νέο γήπεδο Παναθηναϊκού: Σίγουρος ο Μπακογιάννης για δημοπράτηση το Σεπτέμβριο εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία στο ΝΒΑ

Next Article

[VIDEO] Ο νέος σταθμός μετρό της Elizabeth Line στο Λίβερπουλ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Το άρθρο Ο νέος σταθμός μετρό της Elizabeth Line στο…