Νέο γήπεδο ΠΑΟΚ: πιθανό να μπουν μπουλντόζες στην Τούμπα το 2022

Share:

Προχωρούν οι διαδικασίες για να μπει σε ρυθμό εγκρίσεων και έναρξης κατασκευής το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως επιεβαίωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε, αν ολοκληρωθούν οι μελέτες και οι υπόλοιπες διαδικασίες (όπως το Προεδρικό Διάταγμα) είναι πιθανόν να μπορέσουν να μπουν μπουλντόζες στην Τούμπα το 2022.

Τη Δευτέρα ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, και τον Γενικό Γραμματέα, Θανάση Καπετανάκη, και σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 σημείωσε ότι:

«Ενημέρωσα τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κ. Θανάση Κατσαρή, ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει προς συζήτηση και υποθέτω προς έγκριση με πολεοδομικούς όρους, μια τόσο χρονοβόρος διαδικασία, που φτάνει στο τέλος της.

Είναι το τελευταίο στάδιο της γραφειοκρατικής διαδικασίας για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που θα ακολουθήσει, για να μπουν, πρώτα ο Θεός, μέσα στον επόμενο χρόνο οι φαγάνες στην Τούμπα».

Όσον αφορά τη συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, δήλωσε ότι «περιμένουμε να έρθει και να συναντηθούμε μαζί του, για να συζητήσουμε και να μας πει τις δικές του προθέσεις αναφορικά με την πορεία της κατασκευής της Νέας Τούμπας».

Το άρθρο Νέο γήπεδο ΠΑΟΚ: πιθανό να μπουν μπουλντόζες στην Τούμπα το 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Προχωρούν οι εργασίες για τη δημιουργία του Βόρειου Πάρκου στην Πάτρα

Next Article

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Λέρου σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας συγχαίρει τους μαθητές της…