Νέο γήπεδο ΠΑΟΚ: πρόταση να χρηματοδοτηθεί με δικό του κρυπτονόμισμα

Share:

Πρόταση να χρηματοδοτηθεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με δικό του κρυπτονόμισμα έκανε ο οικονομολόγος και καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Περικλής Γκόγκας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε την αξία των κρυπτονομισμάτων καθώς και τη χρήση τους στις αθλητικές ομάδες, προτείνοντας τη δημιουργία ειδικού κρυπτονομίσματος PAOK Coin, που θα μπορεί να χρηματοδοτήσει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Υπάρχουν βίαιες αυξομειώσεις στις τιμές των νομισμάτων αυτών. Τα κρυπτονομίσματα είναι άυλα, δεν παρεμβάλλεται καμία κεντρική τράπεζα, μπορείτε να το πάρετε όμως αν πιστεύετε ότι θα ανέβει η αξία τους.

Μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικές συναλλαγές με κρυπτονομίσματα, αλλά σε πολύ μικρό ποσοστό αυτή την στιγμή. Στο μέλλον μπορεί να είναι περισσότερες οι συναλλαγές. Μπορείς να αγοράσεις οποιοδήποτε προϊόν αυτή την στιγμή, όμως οι συναλλαγές γίνονται σε πολύ περιορισμένα καταστήματα.

Η ολλανδική Αλκμααρ πληρώνει τους παίκτες της με κρυπτονομίσματα και αυτό είναι κάτι πρωτοποριακό.

Ας γίνει και ένα ΠΑΟΚ coin (νόμισμα) για να χρηματοδοτηθεί το νέο γήπεδο. Μπορεί να πάρει σάρκα και οστά στο μέλλον. Το λέω γιατί υπάρχουν κρυπτονομίσματα που ξεκίνησαν από το…πουθενά και πλέον έχουν αξία. Οσο μεγαλύτερο είναι το δίκτυο, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η αξία του».

Στα σκαριά ο διαγωνισμός για τις μελέτες για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Το άρθρο Νέο γήπεδο ΠΑΟΚ: πρόταση να χρηματοδοτηθεί με δικό του κρυπτονόμισμα εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Τρίτη δόση εμβολίου: Για ποιους εξετάζεται να είναι υποχρεωτική

Next Article

Βελτιώθηκε αισθητά το κυκλοφοριακό στην Αθήνα με το δακτύλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Βελτιώθηκε αισθητά το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αθήνα με το νέο…