Νέος γενικός οικονομικός διευθυντής του Ομίλου Ηρακλής ο Γ. Λυμπερόπουλος

Share:

Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου τη θέση του γενικού διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών του ομίλου Ηρακλής, μέλος της Holcim.

Ο κ. Λυμπερόπουλος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως οικονομικός διευθυντής, έχοντας αναλάβει σημαντικούς ρόλους σε πολυεθνικούς οργανισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρύτερο περιφερειακό επίπεδο, ενώ έχει εργαστεί σε εταιρίες των κλάδων προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG), βιομηχανίας, φαρμάκων και υγείας. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο του Όσλο στη Νορβηγία.

Ο Δημήτρης Χανής, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ηρακλής, δήλωσε «Καλωσορίζω τον κ. Λυμπερόπουλο στον όμιλό μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο. Η διεθνής εμπειρία και τεχνογνωσία του θα συνεισφέρει στην υλοποίηση του «πράσινου» επενδυτικού μας προγράμματος, ενισχύοντας παράλληλα την κερδοφορία μας και εδραιώνοντας τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στο σύγχρονο αειφόρο οικοδομείν».

Το άρθρο Νέος γενικός οικονομικός διευθυντής του Ομίλου Ηρακλής ο Γ. Λυμπερόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Οι πρωταθλητές του Πήγασου Πολίχνης στον Δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη

Next Article

Συνεχίζονται και σήμερα οι καθαρισμοί ρεμάτων στην Αττική

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, σε…