Ο Δήμος Πειραιά προσέφερε 100.000 μάσκες προστασίας στους πολίτες

Share:

O Δήμος Πειραιά με αίσθημα ευθύνης συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την προστασία της υγείας από τον Covid – 19, διανέμοντας δωρεάν στους πολίτες 100.000 μάσκες ατομικής προστασίας, σε διάφορα σημεία και των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων.

 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος προσέφερε στους πολίτες από ένα σετ μασκών ατομικής προστασίας την περίοδο των εορτών και συνεχίζει και aυτή την εβδομάδα, σε όλες τις λαϊκές αγορές της πόλης, καθώς και σε σταθερά κεντρικά σημεία, όπως είναι ο Ηλεκτρικός Σταθμός του ΗΣΑΠ, το Δημοτικό Θέατρο και στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη & Σωτήρος Διός.

 

Η κοινωνική αυτή ενέργεια έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών ως προς την τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του Covid – 19.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

 

«Μια ακόμη σημαντική δράση κοινωνικής ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον COVID-19, βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη μας. Στην προσπάθειά μας να συμβάλουμε ως Δήμος στην τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας, προσφέρουμε 100.000 μάσκες ατομικής προστασίας στους πολίτες. Πρόκειται για μια ακόμη παροχή του Δήμου Πειραιά, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών που υλοποιούμε από την αρχή της πανδημίας. Με αυτή την ενέργεια, θέλουμε επίσης να περάσουμε και το μήνυμα ότι οφείλουμε να συντασσόμαστε με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, προκειμένου να προστατεύσουμε το σημαντικότερο αγαθό, την υγεία μας. Παρά τα όποια προβλήματα, τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους και το στενό πλαίσιο αρμοδιοτήτων, πιστεύω πως ο Δήμος Πειραιά και η Αυτοδιοίκηση γενικότερα, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, με δεδομένο ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην πρώτη γραμμή. Οφείλουμε όλοι να είμαστεεξαιρετικά προσεκτικοί, προκειμένου να βγούμε το συντομότερο δυνατόν αλώβητοι από την υγειονομική κρίση».

Το άρθρο Ο Δήμος Πειραιά προσέφερε 100.000 μάσκες προστασίας στους πολίτες δημοσιεύτηκε στο e-OTA.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την υπογραφή της δήλωσης της Αλ Ούλα στην Σύνοδο Κορυφής του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου

Next Article

Γεύματα αγάπης και τα Θεοφάνεια στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Στη Σταυρούπολη μια ολόκληρη οικογένεια ανέλαβε εθελοντικά να προσφέρει το…