Οι 2 τουριστικές επενδύσεις – μαμούθ στην Κρήτη που αναζητούν επενδυτές

Share:

Η συνέργεια φέρει πάντα οφέλη, ιδίως αν αφορά κεφάλαια για χρηματοδότηση επενδύσεων, και αυτό τον δρόμο επιλέγουν πλέον πολλές ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν στο χαρτοφυλάκιό τους μεγάλες επενδύσεις, ειδικά στο χώρο των ξενοδοχείων.

Το δρόμο άνοιξε το Ελληνικό, όπου η Lamda Development S.A. και η ΤΕΜΕΣ A.E. είχαν ανακοινώσει στο τέλος του 2020 τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας για την από κοινού ανάπτυξη των ξενοδοχείων και τουριστικών κατοικιών στο Ελληνικό.

Αντίστοιχα, πριν λίγο καιρό, και η Prodea ανακοίνωσε συνεργασία με Invel και YODA Group, με στόχο την από κοινού υλοποίηση νέων τουριστικών επενδύσεων σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και Ιταλία.

Η έλλειψη τεχνογνωσίας και η ισχύς εν τη ενώσει όσον αφορά τα κεφάλαια χρηματοδότησης των επενδύσεων αποτελούν τους δύο κυριότερους λόγους για τους οποίους αναζητούνται συνέργειες – συνεργασίες – συνεπενδυτές. Όπως αντίστοιχα και στην περίπτωση των δύο επενδύσεων – μαμούθ στην Κρήτη.

Δείτε ποιές είναι οι 2 τουριστικές mega – επενδύσεις της Κρήτης που αναζητούν κεφάλαια

Το άρθρο Οι 2 τουριστικές επενδύσεις – μαμούθ στην Κρήτη που αναζητούν επενδυτές εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Στα ύψη οι τιμές οικοπέδων στην Αττική – Σε ποιά προάστια αυξήθηκαν περισσότερο

Next Article

19 όμορφες πόλεις με ποδήλατα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
«Πόλη με ποδήλατα – όμορφη πόλη» – Μια πρωτοβουλία της…