Ολοκληρώνονται οι εργασίες στον κόμβο Μουρνιών Χανίων

Share:

Μέχρι τα τέλη Μαΐου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την αναβάθμιση του κόμβου Μουρνιών στα Χανιά, όπως ειπώθηκε στο πλαίσιο αυτοψίας που πραγματοποίησε στα υπό εκτέλεση έργα, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης.

Ο κ. Καραγιάννης, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στα Χανιά, επισκέφτηκε το μεσημέρι το εργοτάξιο, τονίζοντας την σημασία του έργου για την πόλη των Χανίων, ενώ σημείωσε ότι στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου.

«Τέτοια έργα έχουν πολλαπλασιαστική αξία για τους κατοίκους», ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου.

Ακόμα, ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε στο έργο της οδικής σύνδεσης του ΒΟΑΚ και του λιμανιού της Σούδας με το αεροδρόμιο Χανίων, τονίζοντας ότι αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και το υπουργείο. «Προχωρούν οι μελέτες, αρχές του 2023 θα αδειοδοτηθεί περιβαλλοντολογικά και προχωράμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καραγιάννης συμμετείχε νωρίτερα σε υπηρεσιακή σύσκεψη στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν η πορεία των έργων που υλοποιεί ο ΟΑΚ καθώς και ζητήματα λειτουργίας του Οργανισμού. Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ Αριστείδης Παπαδογιάννης, στάθηκε στην άψογη συνεργασία του Οργανισμού με το υπουργείο αλλά και στην πρόοδο που έχει σημειώσει ο ΟΑΚ τα τελευταία χρόνια.

«Στόχος μας είναι η Κρήτη να μπει πολύ ψηλά στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας», επεσήμανε ο κ. Παπαδογιάννης.

Το απόγευμα ο υφυπουργός Υποδομών θα συναντηθεί στο Ηράκλειο με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το άρθρο Ολοκληρώνονται οι εργασίες στον κόμβο Μουρνιών Χανίων εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Υπεγράφη σύμβαση για έργο αθλητικών υποδομών στη Ναύπακτο

Next Article

38ο Συνέδριο Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: “Ο θάνατος του μικρού μαθητή στις Σέρρες δεν είναι ατύχημα”

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Παρέμβαση του 38ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ που διεξάγεται στην Αθήνα,…