Ολοκληρώθηκαν τα rapid tests στους εκπαιδευτικούς του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων

Share:

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι, εν όψει της επαναλειτουργίας μέρους των σχολικών μονάδων της περιοχής μας, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες διενέργειας rapid tests στους Εκπαιδευτικούς.

Τα rapid tests προσφέρθηκαν από το Δήμο και πραγματοποιήθηκαν για προληπτικούς λόγους. Είναι σημαντικό να αισθανόμαστε ασφάλεια για τα παιδιά μας και να συμβάλλουμε όλοι στον αγώνα κατά της διάδοσης του Covid-19.

Τα rapid tests έγιναν σε Εκπαιδευτικούς των Σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, στους Εκπαιδευτικούς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γαλατά, καθώς και στους Εργαζομένους του Παιδικού Σταθμού Τροιζηνίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους Εκπαιδευτικούς για την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα με την οποία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, καθώς και τους Διευθυντές των Σχολείων για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Αναστασιάδη για την εθελοντική συνεισφορά του στη διαδικασία διενέργειας των tests.

Οφείλουμε όλοι να σταθούμε ενωμένοι απέναντι στην πανδημία. Με πνεύμα αλληλεγγύης, σεβασμού και ουσιαστικής συνεργασίας, μπορούμε να περιφρουρήσουμε την υγεία τη δική μας και των συνανθρώπων μας.

 

Το άρθρο Ολοκληρώθηκαν τα rapid tests στους εκπαιδευτικούς του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων δημοσιεύτηκε στο e-OTA.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Συνέντευξη Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στον δημ/φο Βασίλη Νέδο (10.01.2021)

Next Article

Φθιώτιδα: Εξετάζουν φόνο και σεξουαλική επίθεση στην υπόθεση εξαφάνισης των δύο Πακιστανών

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Αγνοούνται από την παραμονή των Φώτων δυο Πακιστανοί ηλικίας 39…