Ολοκληρώθηκε κυκλικός κόμβος στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης

Share:

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε ο νέος κυκλικός κόμβος που κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη βορειοανατολική είσοδο της πόλης του Τυρνάβου επί της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης. Το παράπλευρο δίκτυο έχει ολοκληρωθεί και συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της κεντρικής αρτηρίας προκειμένου το επόμενο διάστημα να αποδοθεί πλήρως λειτουργικό το έργο. Το συνολικό μήκος της παρέμβασης είναι 650 μέτρα. Το έργο προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται  από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

«Παραδώσαμε σήμερα στην κυκλοφορία τον πρώτο κυκλικό κόμβο στον Τύρναβο που συμβάλλει στην ασφαλή σύνδεση της πόλης με την Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 αναβαθμίζουμε την περιοχή και την περιβαλλοντική ποιότητα του οδικού δικτύου, γιατί οι κυκλικοί κόμβοι συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση της εκπομπής καυσαερίων χάρη στη διαρκή ροή της αυτορυθμιζόμενης κυκλοφορίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το άρθρο Ολοκληρώθηκε κυκλικός κόμβος στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Οι πιο “extreme” σιδηρόδρομοι σε όλο τον κόσμο

Next Article

ΔΕΘ: “Αστακός” η Θεσσαλονίκη με 5.500 αστυνομικούς – Μπαράζ συγκεντρώσεων: «Μας γονατίσατε»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Σε “αστακό” έχει μετατραπεί η Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της…