Ορίστηκε ο ανάδοχος για αντιπλημμυρικό έργο στα Τρίκαλα

Share:

Νέο έργο για τη διευθέτηση των ποταμών και των ρεμάτων για την αντιπλημμυρική προστασία των οικισμών Παλαιοχωρίου του Δήμου Μετεώρων, Γόμφων και Παλαιομονάστηρου του Δήμου Πύλης δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Αναδείχτηκε ο ανάδοχος και προχωρά ο προσυμβατικός έλεγχος του έργου προϋπολογισμού 2,8 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο προκειμένου να διευθετηθούν και να καθαριστούν ποτάμια και ρέματα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με ολοκληρωμένο σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιεί ένα πρωτόγνωρο έργο άνω των 40 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας σε περιοχές των Τρικάλων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το άρθρο Ορίστηκε ο ανάδοχος για αντιπλημμυρικό έργο στα Τρίκαλα εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για λιμενικό έργο στο Πήλιο

Next Article

Ξεκίνησε η ναυαγοσωστική κάλυψη στις παραλίες του Δήμου Χανίων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Π.Σημανδηράκης:  “Τα Χανιά είναι ασφαλής προορισμός, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες…