ΟΣΕΤΕΕ: Νέα ημερίδα για την κατάρτιση εργαζομένων στον τομέα του περιβάλλοντος

Share:

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΣΕΤΕΕ), στο πλαίσιο των δράσεων δημοσιότητας του Έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον τομέα του Περιβάλλοντος» (mis 5003077) διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου, στις 7.00 μ.μ., Ημερίδα Προβολής και Δημοσιότητας της πράξης με αφορμή και την πρόσκληση δεύτερου κύκλου αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 32 στον 7ο όροφο σε αίθουσα ανοιχτού χώρου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με την αυστηρή τήρηση των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Από πλευράς Ομοσπονδίας θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ, Δρ. Ανδρέας Στοϊμενίδης, από την ομάδα έργου θα συμμετέχουν οι: Ειρήνη Σύλλελη (Υπεύθυνη Φυσικού Αντικειμένου) και Στυλιανός Μαυρίδης (Νομικός Σύμβουλος της Ομάδας Έργου), ο Αθανάσιος Σκορδάς ως μέλος του μητρώου εκπαιδευτών ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ (Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός, Msc, Περιβαλλοντολόγος) όπως και οι εκπρόσωποι του αναδόχου κ.κ. Παναγιώτης Δημητρακάς και Δήμητρα Γιαννακίδου.

Παράλληλα, θα χαιρετίσουν και θα τοποθετηθούν οι:

1. Χάρης Κυπριανίδης, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

2. Δημήτριος Βαργιάμης, Α’ Aντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ

3. Θεοχάρης Κατσάνης, μέλος ΔΣ ΣΤΥΕ Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης

Ατζέντα

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι στόχοι και τα αναμενόμενα αποτελέσματα, το Σχέδιο υλοποίησης της Πράξης, ο προγραμματισμός ολοκλήρωσης του έργου, οι ενέργειες Κατάρτισης και Πιστοποίησης όπως και το περιβάλλον της σύγχρονης αγοράς εργασίας στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα.

Επίσης, θα γίνει ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών για τα σημερινά προβλήματα των εργαζομένων σε σχέση με την κατάρτιση και πιστοποίησης των δεξιοτήτων τους.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Η Β΄ πρόσκληση των ωφελουμένων είναι ανοιχτή και οι εργαζόμενοι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στο 024.osetee.gr

Η ημερίδα θα μεταδοθεί και ηλεκτρονικά από την σελίδα της ΟΣΕΤΕΕ στο Facebook.

Δηλώσεις συμμετοχής: 024@osetee.gr και 2108838203

Το άρθρο ΟΣΕΤΕΕ: Νέα ημερίδα για την κατάρτιση εργαζομένων στον τομέα του περιβάλλοντος εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων: Η αμαξοστοιχία «Connecting Europe Express» ξεκινάει το ταξίδι της

Next Article

Ενημέρωση: 2.871 κρούσματα – 47 νεκροί, 346 οι διασωληνωμένοι – Ο χάρτης κατανομής

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις…