Πάτρα: Ανήλικοι με …ακροβατικές ικανότητες σπέρνουν το φόβο στα Προσφυγικά

Share:

Με τον φόβο των επιδρομών ζουν οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή των Προσφυγικών στην Πάτρα αλλά και σε πολλές ακόμη περιοχές.

Κλοπές και διαρρήξεις με εμπλεκόμενους ανήλικους με ακροβατικές ικανότητες, οι οποίοι εισβάλουν σε διαμερίσματα, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, προβληματίζουν τις αστυνομικές αρχές.

Ένα από τα τελευταία συμβάντα αφορά στην οδό Ιωνίας, στα Προσφυγικά. Ανήλικος δράστης– περίπου 10 ετών – σαν άλλος «σούπερ ήρωας» ανέβηκε στην οροφή παρκαρισμένου οχήματος, ενώ δύο ακόμη ανήλικοι κρατούσαν τσίλιες. Ο 10χρονος πήδηξε από την οροφή του Ι.Χ. σε δέντρο του πεζοδρομίου και από εκεί, κατάφερε να ανέβει στην κατοικία πρώτου ορόφου, ανενόχλητος και ενώ όλα τα φώτα ήταν ανοιχτά, αφού οι άνθρωποι ήταν μέσα στο σπίτι τους. Ο ανήλικος, αφού εισήλθε στο εσωτερικό του σπιτιού εντόπισε ένα κουτί στο οποίο μέσα υπήρχαν κοσμήματα ,το πήρε και τράπηκε σε φυγή. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού τον αντιλήφθηκαν και τον κυνήγησαν. Πάνω στον πανικό του και πάνω στην προσπάθεια του να διαφύγει πέταξε το κουτί στο μπαλκόνι και πήδηξε από τον 1ο όροφο στο κενό για να μην τον πιάσουν.

Πολλά είναι τα περιστατικά, που δεν καταγγέλλονται από τους παθόντες, καθώς  τις περισσότερες φορές έρχονται αντιμέτωποι με ανήλικους, μην μπορώντας να αντιδράσουν στην θέα μικρών παιδιών.

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Σκυλακάκης – e-συναλλαγές: Τα φορολογικά κίνητρα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής

Next Article

Σκρέκας σε ΣΚΑΪ για ρεύμα: Επιπλέον έκπτωση έως 600 κιλοβατώρες το μήνα – Αφορά το 80% των μετρητών

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Το μέτρο θα ισχύσει μέχρι τέλους του χρόνου και θα…