Προχωρούν τα αναπτυξιακά έργα υποδομών στο Λιμένα Θεσσαλονίκης

Share:

Την ΟΛΘ Α.Ε. επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Γιάννης Σμυρλής καθώς και συνεργάτες του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος – Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΛΘ Α.Ε, Franco Nicola Cupolo και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, η Διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε. ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για την πρόοδο των αναπτυξιακών έργων υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη, με επίκεντρο το έργο Επέκτασης του 6ου Προβλήτα, την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης εξοπλισμού και παρεχόμενων υπηρεσιών του Λιμένα Θεσσαλονίκης και τη στρατηγική ανάπτυξης της ΟΛΘ Α.Ε. στη Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη.

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, κ. Γιάννης Σμυρλής αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές προοπτικές του λιμένα της Θεσσαλονίκης λόγω της στρατηγικής του θέσης ως κύρια θαλάσσια πύλη της Νοτιοανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης επεσήμανε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του λιμένα στην εξωστρέφεια της χώρας. Ο κ. Σμυρλής τόνισε πως το Υπουργείο Εξωτερικών θα συμβάλλει τα μέγιστα για την ενίσχυση της θέσης του λιμένα στην παγκόσμια λιμενική βιομηχανία και τον κλάδο της εφοδιαστικής.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος ευχαρίστησε θερμά το Γενικό Γραμματέα για την εποικοδομητική συνάντηση υπογραμμίζοντας πως η ΟΛΘ Α.Ε. είναι ένας αξιόπιστος και γρήγορα αναπτυσσόμενος οργανισμός προσηλωμένος στο όραμα και τις αξίες που πρεσβεύει και μεριμνά για τους ανθρώπους του, καινοτομεί, παράγει οικονομικές υπεραξίες και είναι ενεργός και κοινωνικά υπεύθυνος. Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης επενδύει στην ανάπτυξη, στηρίζει την κοινωνία και δημιουργεί ευκαιρίες για την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη χώρα στο σύνολό της.

Το άρθρο Προχωρούν τα αναπτυξιακά έργα υποδομών στο Λιμένα Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Τα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Next Article

Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν- Κλήθηκε εσπευσμένα ο σύζυγος της στη ΓΑΔΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Νέα τροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν,…