Προχωρούν τα οδικά έργα στην Καρδίτσα

Share:

Εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητά της πραγματοποιεί η Π.Ε Καρδίτσας.

Το έργο της ασφαλτόστρωσης στην Ε.Ο Καρδίτσας – Μουζακίου στο ύψος της Τ.Κ Καππά επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος με την αντιδήμαρχο του δήμου Μουζακίου κα Λίνα Αγγελάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: ‘’ Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται εδώ είναι τμήμα ενός ευρύτερου έργου που αφορά στην αποκατάσταση του οδοστρώματος ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητας της Π.Ε Καρδίτσας και που υλοποιεί η τελευταία σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων.

Το συγκεκριμένο έργο είναι προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ και περιλαμβάνει ανάλογες παρεμβάσεις στις Ε.Ο Καρδίτσα – Λάρισα και Καρδίτσα – Ν. Μοναστήρι καθώς και στο οδικό κύκλωμα Λίμνης Πλαστήρα και Ανατολικής και Δυτικής Αργιθέας.

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας θα γίνει η διαγράμμιση του οδοστρώματος και η τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης. Αναδεικνύεται έτσι όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει μια από τις βασικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού: “οδική ασφάλεια και ταχύτητα στις μεταφορές, βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών’’.

Το άρθρο Προχωρούν τα οδικά έργα στην Καρδίτσα εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Τριήμερη αναβολή εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας, λόγω συμμετοχής στο εθνικό πένθος για το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

Next Article

Υπεγράφη η σύμβαση για νέο οδικό έργο στη Ροδόπη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ένα νέο έργο που θα συμβάλει στην ανάδειξη του Παπίκιου…