Ψηφιακή «εκδρομή» στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της ΓΑΙΑΟΣΕ

Share:

Ένα ψηφιακό παιχνίδι γνώσεων τα «Ταξίδια του Εξπρές», κέρδισε τις εντυπώσεις στο περίπτερο της ΓΑΙΑΟΣΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι, συνταξίδεψαν με τα «Ταξίδια του Εξπρές» «μετακινούμενοι» σε εμβληματικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας. Όσοι ολοκλήρωναν το ταξίδι, συμμετείχαν σε κλήρωση με δώρο χειροποίητα τρενάκια, ενώ όλοι οι ψηφιακοί επισκέπτες των σιδηροδρομικών σταθμών λάμβαναν φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό.

Συνολικά, στο περίπτερο που είχε διαμορφωθεί με την μορφή εσωτερικού μεγάλου σιδηροδρομικού βαγονιού, πάνω από πέντε χιλιάδες επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες της εταιρείας, στη διαχείριση, αξιοποίηση και εκμετάλλευση της σιδηροδρομικής ακίνητης περιουσίας (εκτάσεις και κτίρια) και του Τροχαίου Υλικού.

Το άρθρο Ψηφιακή «εκδρομή» στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της ΓΑΙΑΟΣΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Πρόγραμμα ελάφρυνσης των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της υγειονομικής κρίσης για το έτος 2021

Next Article

[ΦΩΤΟ] Στη Σαλαμίνα το πρώτο υβριδικό λεωφορείο αστικής συγκοινωνίας στην Ελλάδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέδωσε το πρώτο υβριδικό λεωφορείο για…