Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά στη συνεδρίασή του, στις 30 Αυγούστου  του έτους 2021, εξέδωσε Κατά Πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα διαμαρτυρίας για την απόλυση προέδρου σωματείου από την εταιρία “Ελληνική Χρυσός” σύμφωνα με την υπ΄ αρ. 222/2021 απόφασή του

Η εταιρεία “EDILMAC”, που δραστηριοποιείται εργολαβικά από την «Ελληνικός Χρυσός» στα μεταλλεία Κασσάνδρας, προχώρησε στις 28/07/2021 στην απόλυση του Νίκου Τζανετή, προέδρου του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλείων και Λατομείων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Μ.ΛΑ.) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας (Ο.Μ.Ε.), με το επιχείρημα της μη τήρησης των υποχρεώσεών του ως τεχνικός ασφαλείας της εταιρείας.

Η πράξη αυτή αποτελεί επίθεση απέναντι στο σωματείο και την συνδικαλιστική δράση, προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζόμενων. Είναι πράξη καταδικαστέα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παύλου Μελά καλεί την εταιρεία “EDILMAC” να ανακαλέσει εδώ και τώρα την απόλυση του συνδικαλιστή Νίκου Τζανετή.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ

Πηγή

The post Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου για την απόλυση προέδρου σωματείου από την εταιρία “Ελληνική Χρυσός” appeared first on Aftodioikisi Online.

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου για την περικοπή χρηματοδότησης των Προγραμμάτων Άθληση για Όλους

Next Article