Σε δημοπράτηση η ανάπλαση παραλιακού μετώπου στην Μυτιλήνη

Share:

Σε δημοπράτηση είναι η ανάπλαση παραλιακού μετώπου στην Μυτιλήνη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο με τίτλο: “Ανάπλαση παραλιακού μετώπου-προκυμαία και & πλατεία Σαπφούς”. Αναθέτουσα αρχή του έργου είναι ο Δήμος Μυτιλήνης.

Το κόστος του έργου έχει εκτιμηθεί σε ποσό με ΦΠΑ 6,82 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 5,5 εκατομμύρια ευρώ) και η διάρκειά του ανέρχεται σε 20 μήνες από την ημερομηνία της υπογραφής της σύμβασης, ενώ υπάρχει και δυνατότητα παράτασης της σύμβασης.

Το έργο έχει πετύχει κοινοτική χρηματοδότηση καθώς έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Πλάνου (Π.Ε.Π.) “Βόρειο Αιγαίο 2014-2020”.

Η δημοπράτηση του έργου έχει προγραμματιστεί για τις 7 Οκτωβρίου 2021, ενώ στις 13 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί η αποσφράγιση των προσφορών για την ανάδειξη του μειοδότη.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου

Το αντικείμενο του υπό δημοπράτηση έργου αφορά σε εργασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της πόλης της Μυτιλήνης και της πλατείας Σαπφούς, για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης.

Το άρθρο Σε δημοπράτηση η ανάπλαση παραλιακού μετώπου στην Μυτιλήνη εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Προκήρυξη θέσης εργασίας μάγειρα στο κοινωνικό συσσίτιο

Next Article

Σε δημοπράτηση οδικά έργα στη Λάρισα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Σε δημοπράτηση είναι οδικά έργα στη Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται…