Σε δημοπράτηση οδικά έργα στη Λάρισα

Share:

Σε δημοπράτηση είναι οδικά έργα στη Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο με τίτλο: “Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Κιλελέρ”. Αναθέτουσα αρχή του έργου είναι ο Δήμος Κιλελέρ.

Το κόστος του έργου έχει εκτιμηθεί σε ποσό με ΦΠΑ 9,7 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 7,9 εκατομμύρια ευρώ) και η διάρκειά του ανέρχεται σε 26 μήνες από την ημερομηνία της υπογραφής της σύμβασης, ενώ υπάρχει και δυνατότητα παράτασης της σύμβασης.

Το έργο χρηματοδοτείται μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών και από ίδια κεφάλαια του Δήμου.

Η δημοπράτηση του έργου έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου 2021, ενώ στις 22 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί η αποσφράγιση των προσφορών για την ανάδειξη του μειοδότη.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου

Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών κατασκευής και βελτίωσης τμημάτων του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Κιλελέρ. Το συνολικό μήκος των οδών που θα χαλικοστρωθούν ανέρχεται περίπου στα 298.500 μ. και το συνολικό μήκος που θα ασφαλτοστρωθούν ανέρχεται στα 38.090 μ.

Η υφιστάμενη αγροτική οδοποιία τμήματα της οποίας θα βελτιωθούν, χαλικοστρωθούν ή και ασφαλτοστρωθούν εκτείνονται στις κτηματικές περιφέρειες όλων των οικισμών του Δήμου Κιλελέρ.

Το άρθρο Σε δημοπράτηση οδικά έργα στη Λάρισα εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Σε δημοπράτηση η ανάπλαση παραλιακού μετώπου στην Μυτιλήνη

Next Article

«Θερμό» καλοκαίρι για την Πολιτική Προστασία και τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Βύρωνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι από πλευράς δασικών πυρκαγιών, οδεύει προς…