Σε δημοπράτηση βγήκε ο βιολογικός στο Δήμο Αριστοτέλη

Share:

Σε δημοπράτηση είναι τα έργα βιολογικού στο Δήμο Αριστοτέλη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο με τίτλο: “Συλλογή και Μεταφορά Λυμάτων Οικισμών Αρναίας και Παλαιοχωρίου. Αναθέτουσα αρχή του έργου είναι ο Δήμος Αριστοτέλη.

Το κόστος του έργου έχει εκτιμηθεί σε ποσό με ΦΠΑ 6.2 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 5 εκατομμύρια ευρώ) και η διάρκειά του ανέρχεται σε 12 μήνες από την ημερομηνία της υπογραφής της σύμβασης και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

Η δημοπράτηση του έργου έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου 2021, ενώ στις 11 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί η αποσφράγιση των προσφορών για την ανάδειξη του μειοδότη.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου

Το υποέργο αφορά στην κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης Αρναίας, το οποίο είναι βαρυτικό και έχει μήκος με βάση τον τελευταίο ΑΠΕ 15.088μ. Η κατασκευή των έργων μεταφοράς των λυμάτων της Αρναίας έως την ΕΕΛ Αρναίας- Παλαιοχωρίου, περιλαμβάνει 1αντλιοστάσιο και μήκος αγωγών βάση τον τελευταίο ΑΠΕ 3808 μ. (εκ των οποίων 1.660 μ. είναι καταθλιπτικοί και τα 2.256 μ. βαρυτικοί). Επιπλέον η κατασκευή των έργων μεταφοράς των λυμάτων του Παλαιοχωρίου έως την ΕΕΛ Αρναίας- Παλαιοχωρίου περιλαμβάνει 1 αντλιοστάσιο και μήκος αγωγών με βάση τη σύμβαση 3.960 μ. καταθλιπτικών αγωγών.

Το άρθρο Σε δημοπράτηση βγήκε ο βιολογικός στο Δήμο Αριστοτέλη εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Στα 393 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών της ΕΛΛΑΚΤΩΡ για το Α΄ Εξάμηνο του 2021

Next Article

«ΣΠΑΘΑΡΕΙΑ 2021» : Άνοιξε η Αυλαία για το 22ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών του Δήμου Αμαρουσίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού…